И тази година, за четвърти път, българският дигитален бизнес ще бъде анализиран и оценен. ForbesБългария, в качеството си на най-големия бизнес медиен бранд, в партньорство с e-act creative digits, организира отново събитието по връчването на E-VOLUTION AWARDS, за да оцени най-доброто и най-качественото в дигиталния свят. На събитието ще стане ясно кои са най-иновативните практики в информационните технологии.
E-VOLUTION AWARDS 2017 е мястото, което ще обедини всички компании в България, които работят или планират да започнат работа в тази сфера.

Участието в конкурса е напълно безплатно, като кандидатите не дължат никаква евентуална такса при получаването на наградите си. Всички кандидати могат да участват в повече от една категория. Всеки бизнес е добре дошъл да участва, независимо от мащаба и развитието си.

Кандидатите ще бъдат оценени от независимо висококвалифицирано жури, което ще се състои от известни представители и професионалисти от различни области на дигиталните бизнес среди.

Крайният срок за регистрация в конкурса е 24.03.2017 г. Официалната церемония по награждаване на победителите ще се състои в края на месец април 2017 г.

или
нужно за церемонията в случай, че сте номинирани

Избери категория

Electronic Market Best Design Best User Experience Mobile Apps Innovations Social Media Content Digital Campaign Responsibility Campaign
Online Media Going Abroad Startup Business Software Development Web Agency Digital Agency

С подкрепата на

Медийни партньори